A CARRIER TRANSICOLD EUROPE HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE

Hűtős félpótkocsi Carrier Transicold Vector raktérhűtő

VECTOR

Nagy kihívást jelent az áruk útközbeni hidegen tartása. Kamionjai/pótkocsijai a napbármely szakában illetve szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között járhatnak az országok között. Azonban bármely típusú árút szállít gondoskodnia kell arról, hogy az ügyfelei elégedettek maradjanak és optimalizálva legyen az ellátási lánc. Az élvonalbeli teljes egészében elektromos technológia a válaszunk, ez kiküszöböli a mechanikai áttételeket, melyek a szíjhajtású rendszerben találhatóak, és villamossággá alakítja a motorteljesítményt. Ezen egyedi és szabadalmaztatott megoldás teszi lehetővé a páratlan hőmérsékletcsökkentést és -szabályozást, a kedvezőbb fenntartási összköltséget és a kisebb környezeti hatást. 

 Az új Vector 1550 esetében minden a sokoldalúságról szól. Mindenféle áru szállítása, bármely távolságra, bármely hőmérsékletnél mely alkalmazkodik a logisztikai igényeihez. Az alacsony használati költsége teszi tökéletesen alkalmassá a mindennapi használatára.

A Vector sorozat a “Fenntartható megoldások” márkajelzést viseli, melyet világszerte kínál a Carrier. E címkét azon termékek kapják, melyek jelentősen csökkentik a környezetre gyakorolt hatásunkat.

Egy hőmérsékletű

Több hőmérsékletű

Elektromos hajtású

Csendesített aggregátok

© Copyright 2016 www.carrier-transicold.hu by LAN Systems