A CARRIER TRANSICOLD EUROPE HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE

Carrier Transicold raktérhűtők Magyarországi hivatalos képviselet

A PRIMACLIMA a.s., mint elődei jogutódja a magyarországi raktérhűtő piac egyik meghatározó tagjává nőtte ki magát az elmúlt 20 évben. Gyökerei 1993 -ig nyúlnak vissza, mikor is jogelődje a CARRIER TRANSICOLD EUROPE termékeinek forgalmazásába kezdett magyarországon. A PRIMACLIMA a.s. jelenleg magyarországi és szlovákiai képviselete valamint partnerei által széles választékát kínálja CARRIER raktérhűtőinek az egyészen kicsi, 1-2 mᶾ furgonok raktérhűtőitől egészen az akár 100mᶾ -t meghaladó raktérhűtőkig.

Mint minden más ilyen típusú berendezés, az általunk forgalmazott CARRIER TRANSICOLD raktérhűtő is megfelelő törődést és szervizhátteret követel. A magyarországi piacon jelenleg 10 szervíz pont biztosítja az általunk forgalmazott termékek gondtalan működését. A termékeket szakképzett szerelőgárda építi be, mely garancia a probléma mentes működésre. Képzett értékesítői és technikusi hálózatunk gondoskodik az Ön bármely problémájának gyors és szakszerű megoldásáról.

Garanciaidőn belüli és túli szervizelésnél is fontos szerepet játszik a megfelelő alkatrész ellátás. Hogy vevőinknek időt és ezzel egyidőben pénzt spóroljunk meg, ezért CARRIER TRANSICOLD termékeink alkatrész ellátását saját raktárról oldjuk meg. Sürgős esetekben akár 24 óra alatt is képesek vagyunk az alkatrészt szervizpartnerünkhöz eljuttatni, ezzel is gördülékennyé téve vevőink vállalkozását. A PRIMACLIMA a.s. szlovákiai raktáraiban az általunk forgalmazott termékek alkatrészeinek 90% -a megtalálható, keressen minket bizalommal, vagy kérje csak telefonos segítségünket.

Elsődleges célunk vevőink mindenkori elégedettsége. Egy ekkora terhet csak megfelelő termék megfelelő, közvetlen értékesítésével, jó és probléma megoldó hozzáállással lehet kezelni. Ebben segít Önnek bármely értékesítő és szervizmunkatársunk, forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,
a PRIMACLIMA csapata

© Copyright 2016 www.carrier-transicold.hu by LAN Systems