A CARRIER TRANSICOLD EUROPE HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE

FIGYELEM!

Kérjük, hogy az Ön által vásárolt Carrier Transicold raktérhűtőt csak olyan szerviz szakemberrel helyeztesse üzembe, aki rendelkezik Carrier Transicold Europe, vagy márkaképviseleti engedéllyel.

 Illetéktelen, nem Carrier Transicold szerviz által történő beüzemelés a garancia elvesztését jelenti!

Hűtős félpótkocsi Carrier Transicold Vector raktérhűtő javítás
Hűtősautó Carrier Transicold Supra raktérhűtő javítás
Hűtős félpótkocsi Carrier Transicold Vector raktérhűtő javítás

A sikeres piacra jutás és a hosszú távú piaci jelenlét megőrzése lehetetlen jól kiépített és szakszerűen működtetett szervizhálózat nélkül, melynek kialakítása az importőr 1993 –as piacra lépése után azonnal megkezdődött.

A magyarországi Carrier Transicold képviselet jelenleg országos szervizhálózattal rendelkezik, amelynek keretén belül immáron 11 partner több mint 40, általunk kiképzett és vizsgáztatott szerelője tevékenykedik.

Szervizhálózatunkat folyamatosan bővítjük, ezzel is segítve az Ön vállalkozását. Szervizpartnereink az adott körzetben jogosultak és kötelesek a Carrier Transicold nevében eljárni olyan ügyekben, mint ügyfélszolgálati üzembe helyezés, szervizelés, karbantartás, tanácsadás stb. A szervizpartnerek meghatározott alkatrészkészletet tartanak raktáron, így a meghibásodások többsége 24 órán belül elhárítható.

Mit jelent a beüzemelés?

A készülékek beüzemelése az újonnan felszerelt (új telepítésű vagy csere) készülékek esetében az optimális működéshez szükséges számos műszaki paraméter beállítása utáni első elindítást jelenti.

Ki üzemelheti be a készülékeket?

A Carrier Transicold raktérhűtőket csak az arra jogosult, a Carrier Transicold Europe, vagy annak hivatalos magyarországi márkaképviselete, a Primaclima a.s. által arra felhatalmazott szervizpartner üzemelheti be. A szakszerviz által történő beüzemelés a készülék garanciájának feltétele.

© Copyright 2016 www.carrier-transicold.hu by LAN Systems