A CARRIER TRANSICOLD EUROPE HIVATALOS MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE

AZ ÚTTÖRŐ - TÖBB MINT 100 ÉV INNOVÁCIÓ

A Carrier Transicold raktérhűtő gyár alapítója

Willis Carrier 1902-es találmányára, a modern légkondicionálásra épült Carrier vállalat világszinten vezető szerepet tölt be a fűtéstechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnikai megoldások terén. Teljes körű kényelmet és hatékonyságot biztosít az újonnan fejlesztett termékekkel.

A VILÁGRENGETŐ TALÁLMÁNY

1902-ben Willis Carriernek sikerült megoldania az emberiség egyik problémáját, amelyre addig még senkinek sem sikerült megoldást találnia: modern légkondicionálás segítségével lehetővé tette a beltéri környezet szabályozását. Találmánya számos iparágat hívott életre, globális szinten előmozdítva a hatékonyságot, az egészséget és a személyes kényelmet.

Ma a Carrier-innovációk a világ minden táján és a mindennapi élet szinte összes szférájában megtalálhatók. Kényelmes és hatékony környezetet hozunk létre, éghajlattól függetlenül. Az élelmiszerek és italok friss állapotának és minőségének megőrzésével gondoskodunk a globális élelmiszer-ellátás biztonságáról. Biztosítjuk az egészséget és jólétet azáltal, hogy lehetővé tesszük a létfontosságú gyógyászati készletek megfelelő módon végrehajtott szállítását és kézbesítését. A környezettudatos építés terén élenjáró megoldásokat, szolgáltatásokat és oktatást biztosítunk.

Az itt felsoroltak messze nem fedik a teljes palettát, mellyel a Carrier igyekszik jobbá, élhetőbbé és élvezhetőbbé tenni a világot.

Hűtősautó, hűtős félpótkocsi Carrier Transicold raktérhűtő fenntarthatóság

VEZETŐ SZEREP A KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOKBAN

A Carrier már a kezdetektől fogva vezető szerepet tölt be a környezetbarát megoldásokban. Nem csupán arról van szó, hogy egy teljesen új és innovatív terméket hoztunk létre, hanem a folyamat során új normát is felállítottunk a környezetre vonatkozó felelősség terén. 1994 óta az iparág élenjárójaként működtünk közre az ózonréteget károsító hűtőközegek folyamatos kivonásában, ugyanakkor mi vezettünk be jó néhányat a világ legenergiahatékonyabb fűtéstechnikai, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszerei közül.

A környezetvédelem és a világunk véges természeti erőforrásainak védelme üzleti tevékenységünk alapköve. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a felelősségteljes egyensúly fenntartása a ma létrehozott kényelem és azon világ között, melyre holnap ébredünk.

ÜGYEFÉLIGÉNYEK KIELÉGÍTÉSE

A Carrier globális megoldásokat biztosít számos különféle alkalmazással a fűtés- és hűtéstechnika, a légkondicionálás és sok más egyéb terén.

  • Otthoni kényelem – Emberek milliói fektetik bizalmukat a Carrier inspiráló vezetésébe és szakértelmébe, mellyel a vállalat hatékony megoldásokat biztosít az otthoni fűtési és hűtési szükségletek kielégítésére.

  • Építési megoldások – Követendő norma megteremtése a teljesítmény, az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén: a Carrier légkondicionálási, építményszabályozási és energiafelügyeleti megoldásokat kínál a teljes építési ciklus során.

  • Szállítási hűtéstechnika – A Carrier szállítási hűtéstechnikai berendezései, hűtésilánc-monitorozási megoldásai, valamint cserealkatrészei gondoskodnak az élelmiszerek és italok, orvosi eszközök és egyéb hűtést igénylő áruk biztonságos, megbízható szállításáról a világ minden táján lévő személyek és üzletek számára.

  • Ipari hűtéstechnika – Az ital- és élelmiszer-szolgáltatások és az élelmiszer kiskereskedelem iparágait kiszolgáló hűtéstechnikai megoldásaink új generációs technológiákon alapulnak, gondoskodva a frissességről, a biztonságról, valamint a globális szintű élelmiszer- és ital-kiskereskedelem megfelelő üzemeléséről.

© Copyright 2016 www.carrier-transicold.hu by LAN Systems